Blog

Κεφαλή Ντους Βροχής – Μήπως ήρθε η ώρα να την επιλέξεις ;

Θέλετε να αντικαταστήσετε στο σύστημα ντους που έχετε ή να αναβαθμίσετε την υπάρχουσα κεφαλή ντους σας ; Ενώ υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι και σχέδια κεφαλών ντους μπάνιου, μια κεφαλή ντους βροχής είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Οι κεφαλές ντους βροχής κερδίζουν όλο και περισσότερο δημοτικότητα στα μοντέρνα μπάνια. Αυτό συμβαίνει επειδή παρέχουν την αίσθηση βροχής, διανέμοντας το νερό μέσω πολλών μικροσκοπικών οπών. Μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο ή να αναρτηθούν από την οροφή. Ο καλύτερος τρόπος για να εγκαταστήσετε μια κεφαλή ντους βροχής είναι να συνεργαστείτε με μια επαγγελματική εταιρεία υδραυλικών. 

Τι είναι η κεφαλή ντους βροχής;

Οι κεφαλές ντους βροχής, όπως υποδηλώνει το όνομα, έχουν σχεδιαστεί για να μιμούνται ένα καταπραϋντικό & χαλαρωτικό ντους βροχής που καλύπτει ολόκληρο το σώμα. Οι σταθερές κεφαλές ντους που είναι τοποθετημένες στον τοίχο του ντους είναι οι πιο συνηθισμένες . Οι σταθερές κεφαλές ντους βροχής είναι παρόμοιες με τις συνηθισμένες σταθερές κεφαλές ντους. ωστόσο είναι σημαντικά μεγαλύτερες & έχουν περισσότερες τρύπες στην επιφάνεια τους έτσι ώστε να παρέχουν μεγαλύτερη κάλυψη στο ντους. Οι κεφαλές ντους βροχής σχεδιάστηκαν αρχικά για να τοποθετούνται στην οροφή. 

ProTip : Η κεφαλή βροχής μπορεί να τοποθετηθεί ως βραχίονας ντους στερεωμένος στον τοίχο ή ως εξάρτημα οροφής, καθιστώντας την εξαιρετικά προσαρμόσιμη.

Είναι μια κεφαλή ντους βροχής μια πολυτέλεια που μπορείτε να επιλέξετε ή να απορρίψετε; Αξίζει τον κόπο να επενδύσετε σε μια κεφαλή ντους βροχής; Ας δούμε τα κύρια πλεονεκτήματα , ώστε να σκεφτείτε αν είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς . 

  • Ολόσωμη κάλυψη : Ο μηχανισμός της κεφαλής ντους βροχής διατηρεί μια ισορροπημένη ροή πίεσης νερού που μετατρέπει το νερό σε μεγαλύτερες σταγόνες . Οι κεφαλές ντους βροχής έχουν πολλά ακροφύσια, τα οποία απλώνουν το νερό σε μια μεγαλύτερη περιοχή. Καλύπτει πλήρως το σώμα σας, κάνοντας το ντους απόλαυση. Είναι τόσο απλό όσο να στέκεσαι κάτω από το ντους και να το ανάβεις , δεν απαιτούνται πολλές κινήσεις . Τα ζευγάρια μπορούν να κάνουν ντους χρησιμοποιώντας μερικές κεφαλές ντους βροχής.
  • Η εγκατάσταση είναι απλή : Οι κεφαλές ντους βροχής μπορούν να τοποθετηθούν στα πλαϊνά και στην οροφή του μπάνιου σας. Μπορεί, ωστόσο, να είναι λίγο πιο δύσκολο από τις τυπικές κεφαλές ντους.  Αν ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες, η διαδικασία μπορεί να γίνει απλή – βέβαια πάντα συνιστούμε οι εγκαταστάσεις αυτές να γίνονται από επαγγελματίες . 

ProTip : Μερικά από αυτά τα προΐόντα έχουν εξαρτήματα με σπείρωμα, ώστε να μπορείτε να τα βιδώσετε στο σωλήνα. Ακόμα κι έτσι, ορισμένες κεφαλές ντους στην οροφή απαιτούν πολλή προσοχή κατά την εγκατάσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η πρόσληψη υδραυλικού είναι η καλύτερη ιδέα & η πιο ασφαλής επιλογή .

 

  • Βροχόπτωση : Το νερό από την κεφαλή του ντους βροχής ρέει στο κεφάλι σας και κάτω από το σώμα σας. Κάθε σταγόνα μοιάζει με σταγόνες βροχής που πέφτουν απαλά στο σώμα για να δημιουργήσουν ένα απολαυστικό ντους. Θα ανακουφίσει όλο το άγχος σας και θα ηρεμήσει το σώμα σας με τον ίδιο τρόπο που κάνει η βροχή.
  • Η ροή του νερού είναι ήπια και ομαλή : Το νερό της κεφαλής του ντους βροχής ρέει απαλά και ομαλά. 

  • Αισθητικός σχεδιασμός : Ένα από τα πιο ελκυστικά εξαρτήματα στο μπάνιο μπορεί να είναι η κεφαλή ντους ψιλής βροχής. Στην πραγματικότητα, μια κεφαλή ντους βροχής ανεβάζει γρήγορα την αξία και την κομψότητα ενός μπάνιου.Εύκολος Καθαρισμός : Είναι απλή στο καθάρισμα γιατί είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος και έχει ευρύτερη & πιο επίπεδη επιφάνεια. Καθαρίστε κεφαλή του ντους βροχής με ένα μαλακό πανί και είστε έτοιμοι. Διαθέτει επίσης λαστιχένια ακροφύσια στις κεφαλές του ντους ψιλής βροχής που τα καθιστούν εύκολο να καθαριστούν. Για να καθαρίσετε, απλώς θα σκουπίσετε τα ακροφύσια με το χέρι σας για να αφαιρέσετε τυχόν βρωμιά ή υπολείμματα.

  • Οικονομία νερού : Οι πιο πρόσφατες κεφαλές ντους βροχής που διατίθενται στην αγορά χρησιμοποιούν τεχνολογία εξοικονόμησης νερού. Επιπλέον, επειδή το νερό πέφτει άμεσα και σταθερά σε ολόκληρο το σώμα ταυτόχρονα, το ντους απαιτεί λιγότερο χρόνο. Είναι μια φανταστική στρατηγική για να πετύχετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερο νερό.

ProTip : Οι ρυθμιστές ροής νερού είναι ενσωματωμένοι σε σύγχρονες κεφαλές ντους βροχής για να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση νερού.

  • Χαλαρωτικό και Καταπραϋντικό Ντους : Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό μιας κεφαλής ντους βροχής είναι η πολύ χαλαρωτική και καταπραϋντική αίσθηση που προσφέρει. Μια κεφαλή ντους βροχής είναι εξαιρετική είτε θέλετε να έχετε κίνητρο το πρωί για να χαρίσετε στον εαυτό σας μια υπέροχη έναρξη είτε να απαλλαγείτε από το άγχος και να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Ηρεμεί τους μύες, καθαρίζει το δέρμα και αναζωογονεί ολόκληρο το σώμα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υδροθεραπεία, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε μια κεφαλή ντους ψιλής βροχής πολλαπλών λειτουργιών. 

Δες εδώ όλες τις κεφαλές ντους 

  • Προχωρημένες επιλογές : Ορισμένες κεφαλές ντους βροχής διαθέτουν χειριστήρια που σας επιτρέπουν να αλλάζετε τη θερμοκρασία, καθώς και τη ροή και την πίεση του νερού. Στα πιο εξελιγμένα μοντέλα, θα βρείτε προηγμένα χαρακτηριστικά όπως φωτισμό LED, πολλές ρυθμίσεις ψεκασμού, αναζωογονητικό μασάζ και πανέμορφα φινιρίσματα. Δες εδώ τις κεφαλές ντους με τηλεχειρισμό 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *