Γιατί από Εμάς

Η e-Kapouranis κερδίζει με υπερηφάνεια την αφοσίωση του αγοραστικού κοινού, ενώ η ειδικά καταρτισμένη ομάδα μας βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας, από τις 8:30 ως τις 20:30 Δευτέρα – Παρασκευή  και Σάββατο 09:00 – 15:00 για να σας χαρίσει την πιο απολαυστική αγοραστική εμπειρία.

Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία, που όμοια της δε θα βρείτε πουθενά στην Ελλάδα. Σας προκαλούμε, ελέγξτε μας! Πλήθος κωδικών, αμέτρητες επιλογές και άμεση διαθεσιμότητα χιλιάδων προιόντων. Φροντίζουμε να μην τελειώνουν ποτέ οι επιλογές σας. Να μην σας περιορίζουμε μόνο σε “αυτά που έχουμε στη βιτρίνα”, αλλά να διαλέγετε πραγματικά αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς – για τη χρήση που θέλετε να κάνετε, για το πορτοφόλι σας, για το γούστο σας.

Εξασφαλίζουμε πρώτοι τα νέα προιόντα, για να μπορείτε να τα δείτε κι εσείς πρώτοι. Έχουμε διαθεσιμότητα γιατί φροντίζουμε να τοποθετήσουμε προπαραγγελίες, μήνες πριν την άφιξη των προιόντων, απευθείας στα εργοστάσια κατασκευής. Μόνο έτσι καταφέρνουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Για εσάς!

Αγοράζοντας από τη e-Kapouranis Προιόντα μπορείτε να είστε σίγουροι πως ό,τι αγοράσετε πληροί τα απαιτούμενα κριτήρια ασφάλειας και τα πιστοποιητικά. Έχει μεγάλη σημασία!

Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με αποδεδειγμένη προέλευση, γρήγορη παράδοση, χαμηλές τιμές, εγγύηση αγοράς, άπλετη πληροφορία και συνεχείς υποστηρικτικές υπηρεσίες. Είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε και δεν το κρύβουμε!

Προσφέρουμε υπηρεσίες, που μας χαρακτηρίζουν «κορυφαίους» στο είδος μας. Δεν είναι τυχαίο πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των πελατών μας δηλώνει πως θα «…θα μας πρότεινε 100% σε φίλους και γνωστούς…»! Δουλειά της ομάδας μας είναι να εξασφαλίσουμε τις συναλλαγές σας με εχεμύθεια και αμεσότητα, ώστε να έχετε στα χέρια σας, όσο πιο γρήγορα γίνεται την δική σας παραγγελία. Για αυτό εφαρμόζουμε αυστηρή πολιτική παράδοσης μέσα σε 1-3 ημέρες, εγγύηση προϊόντος, πολιτική DOA (Dead on Arrival) και συνεχή παρακολούθηση της παραγγελίας σας (Αναζήτηση Παραγγελίας).

Στο κορυφαίο e-shop της e-Kapouranis, μπορείτε να βρείτε είδη υγιεινής, είδη θέρμανσης, πλακάκια, είδη για την κουζίνα κ.α

Αλλά αρκετά με εμάς… Ώρα να επικεντρωθούμε σε εσάς! Μην κάθεστε, εξερευνήστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μη διστάσετε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Περιμένουμε να σας ακούσουμε!