Συνεργείο Τοποθέτησης

Νοιαζόμαστε για εσένα και το μπάνιο σου

Η εύρεση αξιόπιστων τεχνικών για την εγκατάσταση προϊόντων μπορεί να είναι δύσκολη και πολλές φορές το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αυτό που επιθυμούμε, γι 'αυτό τώρα προσφέρουμε τη δική μας υπηρεσία εγκατάστασης απο έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς.
επιλέγοντας τους δικούς μας τεχνίτες, η e-Kapouranis σας εγγυάται κορυφαία ποιότητα εργασιών και υλικών, υποσχόμαστε και σας διαβεβαιώνουμε ότι η όλη διαδικασία εργασιών απο τους τεχνικούς μας θα κυλίσει ομαλά από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκινώντας με τη διασφάλιση της εγγύησης χαμηλότερης τιμής μας, παρακολουθούμε πάντα τις τάσεις της αγοράς για να βεβαιωθείτε ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Θέλουμε να έχετε πλήρη ηρεμία πριν, κατά τη διάρκεια και πολύ καιρό μετά την τοποθέτηση των προϊόντων σας!

Εγγύηση υπηρεσιών εγκατάστασης

Είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των εργασιών και των τεχνικών μας. Τόσο πολύ ώστε κάθε εγκατάσταση να διαθέτει μια εγγύηση 2 χρόνων.
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αν θέλετε να σας παρέχουμε τεχνικό συνεργείο για την τοποθέτηση των προιόντων σας

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Το τεχνικό συνερεγείο μας θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τις εργασίες στην ημερομηνία και την ώρα που θα επιλέξετε, παρ' όλα αυτά όμως σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό πχ φόρτου εργασίας κλπ, θα υπάρξει σχετική επικοινωνία απο την εταιρεία μας για να διευκρινήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή.

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ