Α) Αποστολές εντός Λεκανοπεδίου Αττικής
Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Αττικής με αγορές που ξεπερνούν το ποσό των 800€, πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω Εταιρείας μεταφορών. Για αγορές προϊόντων μικρότερης αξίας, το κόστος μεταφοράς θα υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα με βάση το μέγεθος και το βάρος εκάστου προϊόντος. Για μικρότερη αξία από 800 ευρώ, η χρέωση εντός νομού Αττικής ξεκινάει από 5 Ευρώ για αποστολή με μεταφορική και 6 ευρώ για αποστολή με κούριερ για τα μικροδέματα πχ, μπαταρίες μπάνιου, κουζίνας, αξεσουάρ κλπ.

Β) Αποστολές εκτός Λεκανοπέδιου Αττικής
Η Εταιρεία μας μπορεί να προωθήσει σε όλη την Ελλάδα τα προϊόντα που θα επιλέξετε, με τους ίδιους όρους που ισχύουν ανωτέρω (για τα εντός Λεκανοπεδίου Αττικής), στο πρακτορείο μεταφορικής της επιλογής σας. Για την επιβάρυνσή σας από το πρακτορείο έως την διεύθυνσή σας στην περιφέρεια, θα σας ενημερώνει το πρακτορείο της επιλογής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για τη δυνατότητα δωρεάν αποστολής στην περιφέρεια προϊόντων συγκεκριμένων κατηγοριών.

Οι τιμές αποστολής ισχύουν για παράδοση των προϊόντων επί του πεζοδρομίου, στη διεύθυνση που έχει ζητηθεί. Για τυχόν παράδοση σε όροφο, ισχύει επιπλέον επιβάρυνση και κατόπιν συνεννόησης με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία.

Γ) Χρέωση μεταφορικών θερμαντικών σώματων
Τα θερμαντικά σώματα υπάγονται σε ειδικό καθεστώς χρέωσης μεταφορικών.
Λόγω του αυξημένου βάρους και της ποικιλότητας σε διαστάσεις η χρέωση των μεταφορικών καθορίζεται κατόπιν συννενόησης.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Αποστολή της Εταιρείας e-Kapouranis αποτελεί η άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πλέον ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις καλύτερες δυνατές τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την Εταιρεία μας εντός 4 ημερών, εφ’ όσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (π.χ. ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη, λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας). Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την έδρα του καταστήματός μας, στη Νιρβάνα 34, ΤΚ: 111 45, Πατήσια, χωρίς καμία επιβάρυνση και να σας δώσουμε με χαρά όποιες πληροφορίες μπορεί να σας είναι χρήσιμες.