Blog

Επιλέγοντας Είδη Υγιεινής & Πλακάκια

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα σε μια ανακαίνιση μπάνιου, είναι η επιλογή των ειδών υγιεινής & των πλακιδίων.

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε & να εκσυγχρονίσετε το μπάνιο σας έτσι ώστε να γίνει ένας χώρος που θα σας βοηθάει να χαλαρώνετε και θα σας φτιάχνει τη διάθεση τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της κάθε μέρα σας !

Στο e-kapouranis φτιάξαμε έναν οδηγό με όσα πρέπει να προσέξετε & όσα είναι καλό να έχετε στο μυαλό σας κατά τη διάρκεια της επιλογής των ειδών υγιεινής & των πλακιδίων .

Ήρθε η στιγμή να επιλέξω τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια . Τι πρέπει να προσέξω;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως είμαστε υπέρ στο να επιλέξετε εσείς τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια – με τη βοήθεια & τη καθοδήγηση ενός εξειδικευμένου πωλητή . Ωστόσο πιστεύουμε πως η τοποθέτηση τους πρέπει πάντοτε να πραγματοποιείται από έναν επαγγελματία.

Επιλογή προδιαγραφών πλακιδίων

Όσον αφορά τον χώρο του μπάνιου , τα πρώτα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να δώσετε σημασία το να είναι αντιολισθητικά & αδιάβροχα.

Επιλογή μεγέθους πλακιδίων

Το δάπεδο της ντουζιέρας είναι ένα σημείο του μπάνιου σας που θα πρέπει να δώσετε προσοχή . Τα πλακάκια που θα χρησιμοποιηθούν είναι καλό να είναι μικρού μεγέθους : πχ ψηφιδωτά ή μικρών διαστάσεων ( έτσι ώστε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη αντιολισθητική απόδοση μιας και η απόσταση των αρμών θα είναι κοντινή ) .

Σε περίπτωση που σας αρέσουν περισσότερο τα μεγάλα πλακίδια ή το απαιτεί ο χώρος σας , τότε θα ζητήσετε από τον εξειδικευμένο πωλητή να σας προτείνει μεγάλα πλακάκια με COF 0,6 και άνω ( αντιολισθητική ιδιότητα ) .

Τι να επιλέξω για τους τοίχους του μπάνιου;

Εκεί δεν έχουμε ιδιαίτερους περιορισμούς , αρκεί να είναι πλακίδια που αντέχουν την υγρασία … τα υπόλοιπα είναι το προσωπικό σας γούστο και η αισθητική που θέλετε για τον χώρο σας.

Ήρθε η ώρα να επιλέξω είδη υγιεινής

Τα είδη υγιεινής είναι αυτά που δέχονται τη περισσότερη χρήση & τη διαρκή επαφή με το νερό , οπότε καλό θα ήταν να εστιάσετε στη καλή ποιότητα των υλικών.

Θα πρέπει να γίνει ένας σωστός συνδυασμός λαμβάνοντας υπόψην τις ανάγκες σας , τη λειτουργικότητα , το αισθητικό μέρος και φυσικά τη ποιότητα των προϊόντων .

Στο e-kapouranis έχουμε τη τεχνογνωσία για να σας δώσουμε λύσεις υψηλής ποιότητας και να αξιοποιήσουμε σωστά τα υλικά & τις ιδέες σας , έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μαζί το μπάνιο των ονείρων σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *